• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • Search
    •   DSpace Home
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

      All of DSpace
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • This Community
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

    My Account

    • Login

    Discover

      Author
      b300dc55385b7f35fdef74a1e0bcdfe7 (2)
      Subject
    • Food Engineering (2)
    • Gıda Mühendisliği (2)
    • Calfs (1)
    • Cooking methods (1)
    • Lysine (1)
    • Meat (1)
    • Methionine (1)
    • Pedococcus cerevisiae (1)
    • ... View More
    • Date Issued
    • 2018 (2)
    • Has File(s)
    • Yes (2)
    • University
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ (2)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-2 of 2

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • Global styles
    • Apa
    • Bibtex
    • Chicago Fullnote
    • Help
    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Farklı sınıf çaylarda kıvırma proseslerinin ve değişik hasat dönemlerinin çayın fenolik madde ve alkaloid bileşimine etkisi 

    Türkmen, Nihal (2018-08-06)
    ÖZETDoktora TeziFARKLI SINIF ÇAYLARDA KIVIRMA PROSESLERİNİN VEDEĞİŞİK HASAT DÖNEMLERİNİN ÇAYIN FENOLİK MADDE VEALKALOİD BİLEŞİMİNE ETKİSİNihal TÜRKMENAnkara ÜniversitesiFen Bilimleri EnstitüsüGıda Mühendisliği Anabilim ...
    Thumbnail

    Çeşitli pişirme yöntemlerine bağlı olarak dana etindeki metiyonin ve lisin miktarı değişimlerinin mikrobiyolojik yöntemlerle belirlenmesi 

    Türkmen, Nihal (2018-08-06)
    ÖZET Yüksek Lisans Tezi ÇEŞİTLİ PİŞİRME YÖNTEMLERİNE BA?LI OLARAK DANA ETİNDEKİ METİYONİN VE LİSİN MİKTARI DE?İŞİMLERİNİN MİKROBİYOLOJİK YÖNTEMLERLE BELİRLENMESİ Nihal TÜRKMEN Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ...


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     

    Export citations

    Export the current results of the search query as a citation list. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    The list of citations that can be exported is limited to 50 items.

    Export citations

    Export the current item as a citation. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    Export Citations