Search
Now showing items 1-2 of 2
Farklı hammaddelerden üretilen pekmezlerin bileşimi üzerine araştırma
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi FARKLI HAMMADDELERDEN ÜRETİLEN PEKMEZLERİN BİLEŞİMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA Atilla ŞİMŞEK Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anadilim Dalı Danışman : Prof. Dr. Nevzat ARTIK ...
Değişik kavurma proseslerinin bazı fındık çeşitlerinde oluşturduğu biyokimyasal değişiklikler
(2018-08-06)
ÖZET Doktora Tezi DEĞİŞİK KAVURMA PROSESLERİNİN BAZI FINDIK ÇEŞİTLERİNDE OLUŞTURDUĞU BİYOKİMYASAL DEĞİŞİKLİKLER Atilla ŞİMŞEK Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman : Prof. Dr. ...