• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • Search
    •   DSpace Home
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

      All of DSpace
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • This Community
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

    My Account

    • Login

    Discover

      Author
      472c4902bfc5703a55bb69132b8ff10d (2)
      Subject
    • Food Engineering (2)
    • Gıda Mühendisliği (2)
    • Apple juice concentrate (1)
    • Fig (1)
    • Grape juice (1)
    • Grape molasses (1)
    • Mulberry (1)
    • ... View More
    • Date Issued
    • 2018 (2)
    • Has File(s)
    • Yes (2)
    • University
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ (2)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-2 of 2

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • Global styles
    • Apa
    • Bibtex
    • Chicago Fullnote
    • Help
    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Farklı hammaddelerden üretilen pekmezlerin bileşimi üzerine araştırma 

    Şimşek, Atilla (2018-08-06)
    ÖZET Yüksek Lisans Tezi FARKLI HAMMADDELERDEN ÜRETİLEN PEKMEZLERİN BİLEŞİMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA Atilla ŞİMŞEK Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anadilim Dalı Danışman : Prof. Dr. Nevzat ARTIK ...
    Thumbnail

    Değişik kavurma proseslerinin bazı fındık çeşitlerinde oluşturduğu biyokimyasal değişiklikler 

    Şimşek, Atilla (2018-08-06)
    ÖZET Doktora Tezi DEĞİŞİK KAVURMA PROSESLERİNİN BAZI FINDIK ÇEŞİTLERİNDE OLUŞTURDUĞU BİYOKİMYASAL DEĞİŞİKLİKLER Atilla ŞİMŞEK Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman : Prof. Dr. ...


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     

    Export citations

    Export the current results of the search query as a citation list. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    The list of citations that can be exported is limited to 50 items.

    Export citations

    Export the current item as a citation. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    Export Citations