Search
Now showing items 1-2 of 2
Konjuge linoleik asidin (KLA) mikroenkapsülasyonu ve kaplamalı tavuk eti ürünlerinin KLA ile zenginleştirilmesi
(2018-08-06)
Bu çalışmada, ileri işlenmiş tavuk eti ürünleri arasında büyük bir tüketim potansiyeli bulunan nugget hamuruna (Kontrol-K grubu) doğrudan (D grubu) ve mikrokapsül (M grubu) formda % 2 oranında (w/w) KLA ilave edilmiş ve ...
Mekanik olarak kemikleri ayrılmış tavuk etlerinde depolama süresinin lipid oksidasyonuna etkisi
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi MEKANİK OLARAK KEMİKLERİ AYIRILMIŞ TAVUK ETLERİNDE DEPOLAMA KOŞULLARININ LİPİD OKSİDASYONUNA ETKİSİ İlker Turan AKOĞLU Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı ...