Now showing items 1-3 of 3

    • Ekmek mayası fermentasyonunda öngörü modeli 

      Hapçioğlu, Yöntem (KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020-12-22)
      EKMEK MAYASI FERMENTASYONUNDA ÖNGORU MODELİ Yöntem Hapçıoğlu Anahtar Kelimeler: Ekmek Mayası, Saccharomyces cerevisiae, öngörü Modeli, Simulasyon, Isı Transferi. Özet: Ekmek mayası, Saccharomyces cerevisiae, üretiminin ...
    • Endüstriyel ekmek mayası fermentasyonu öngörü modeli 

      Hocalar, Akif (KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      ENDÜSTRİYEL EKMEK MAYASI FERMENT ASYONU ÖNGÖRÜ MODELİ Akif Hocalar Anahtar kelimeler : Ekmek mayası, Saccharomyces cerevisiae, darboğaz prensibi, öngörü modeli, etanol oluşumu. Özet : Bu çalışmada endüstriyel ekmek mayası ...
    • Maya endüstrisi atıkları aktif çamurunda biyokütlenin protein ile belirlenmesi 

      Karademir, Aykan (KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      MAYA ENDÜSTRİSİ ATDXSULARI AKTİF ÇAMURUNDA BİYOKÜTLENİN PROTEİN İLE BELİRLENMESİ Aykan KARADEMİR Anahtar Kelimeler : Protein, Biyokütle, Aktif Çamur, İnhibisyon, Kinetik Özet : Aktif çamur sistemlerinde biyokütlenin ...