Search
Now showing items 1-2 of 2
Değişik meyve konserveleri kullanılarak hazırlanmış meyveli yoğurtların depolama süresine bağlı olarak bazı özelliklerinde meydana gelen değişiklikler
(2018-08-06)
ÖZET Değişik Meyve Konserveleri Kullanılarak Hazırlanmış Meyveli Yoğurtların Depolama Süresine Bağlı Olarak Bazı Özelliklerinde Meydana Gelen Değişiklikler Üzerine Araştırmada- farklı meyve konserveleri kullanılarak atlı ...
Trakya bölgesinde farklı köylerden alınan yoğurtlardan laktik asit bakterilerinin izolasyonu, bunların EPS (ekzopolisakkarit) üretim kabiliyetlerinin belirlenmesi ve bu bakteriler kullanılarak ayran üretimine uygun kombinasyonlarının seçilmesi üzerin
(2018-08-06)
Ekzopolisakkarit üreten laktik asit bakterileri fermente süt ürünleri üretimteknolojisinde viskozite, tekstür ve emülsifiye edici etkileri sebebiyle büyük bir önemkazanmıstır. Bu etkiye baglı kalarak, bu tez çalısması, ...