• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
    • Search
    •   DSpace Home
    • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

      All of DSpace
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • This Community
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

    My Account

    • Login

    Discover

      Language (ISO)
    • Turkish (3)
    • Author
      Akarca, Gökhan (3)
      Subject
    • Food Engineering (2)
    • Gıda Mühendisliği (2)
    • Butter (1)
    • Microbiological analysis (1)
    • Microbiology (1)
    • Mikrobiyoloji (1)
    • ... View More
    • Date Issued
    • 2018 (3)
    • Has File(s)
    • Yes (3)
    • University
    • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (3)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-3 of 3

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • Global styles
    • Apa
    • Bibtex
    • Chicago Fullnote
    • Help
    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Afyonkarahisar ilinde tüketime sunulan karınyağlarının (tereyağı) gıda güvenliği açısından incelenmesi 

    Akarca, Gökhan (2018-08-06)
    Bu çalışmada Afyonkarahisar ilinde farklı satış yerlerinden alınan, 30 adet karınyağı örneklerinin % nem oranları, peroksit ve asitlik değerleri ile toplam mezofil, maya ve küf, koliform grubu bakteriler ve Staphylococcus ...
    Thumbnail

    Afyonkarahisar ilinde satılan dondurmaların mikrobiyolojik kalitesi üzerine çalışmalar 

    Karaca, Gökhan (2018-08-06)
    Bu çalismada, Afyonkarahisar merkezinde bulunan dondurma satis yerlerindenalinan, 50 adet sade dondurma örneginde bulunan toplam mezofil, toplam psikrofil,koliform grubu bakteriler ve S. aureus sayilari saptanmistir.Dondurma ...
    Thumbnail

    Kılıflanmış sade ve baharatlı mozzarella peynirinin olgunlaşma süresinde değişimlerinin incelenmesi 

    Akarca, Gökhan (2018-08-06)
    Bu araştırmada yüksek nemli mozzarella üretim metodu ile elde edilen mozzarella peynirlerine, haşlama işleminin ardından 3 değişik formulasyonda baharat karışımları ilave edilmiş, yoğurulmuş ve fibroz kılıflara doldurulmuştur. ...


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     

    Export citations

    Export the current results of the search query as a citation list. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    The list of citations that can be exported is limited to 50 items.

    Export citations

    Export the current item as a citation. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    Export Citations